top of page

EMILIA & FREDDYS BRÖLLOP I BÅSTAD, SKÅNE

Äntligen kom den dagen vi väntat på sedan vi möttes upp för en provfotografering en vecka före bröllopet. (Klicka 

för att se bilder)

Emilia & Freddy gifte sig i Båstad på gården vid deras släktgård, en väldigt mysig & fin borgerlig vigsel där dem själva hade dekorerat & fixat iordning inför den stora dagen. 

Emilia & hennes brudtärnor var på en salong på förmiddagen, och medan vi spenderade timmarna där så fixade grabbarna iordning vid gården. När vi sedan anlände dit så möttes vi av ett milt kaos. Det hade varit väldigt mycket att fixa & stressen var ett faktum. MEN, dem hann klart i tid & resultatet blev så himla fint! 
Mitt tips till er där ute som planerar & fixar bröllop, se till att ni har hjälpande händer som kan rycka in & hjälpa till, för det kommer att behövas! Ofta tänker man att "det är inte så mycket kvar att fixa" och sen blir det ändå övermäktigt & TAR TID. Det sista man vill på sitt bröllop är att stressa. 

När vi möttes upp på kvällen före bröllopet så var det långhåriga kossor i hagen precis nedanför vigselplatsen (hur mysigt??) tyvärr så var inte kossorna lika sociala dagen efter & dem lyste med sin frånvaro under bröllopet. Det är väl faktiskt det enda som saknades denna dag, för annars var det helt perfekt. Bra väder (moln/soldis) skön stämning & både pirrigt & peppigt

Emilia gick in med sin pappa under vigseln, och samtidigt som dem kommer gåendes in så sjunger hon till Freddy. En väldigt härlig start på ceremonin! 

Vigselförrättaren pratade om parets historia ihop, och Freddys mamma sjöng. En väldigt intim & mysig vigsel.

Sedan blev det lite mingel & champagne innan vi åkte iväg för att fota porträtt. 
Vi valde 2 olika ställen (det rekommenderar jag alltid för att få mer variation i bilderna) och det blev så himla bra! 
Dock började det regna under porträttfotograferingen, så vi fick vara lite mer effektiva men med ett öppet sinne & paraplyer så är allt möjligt

Vi hade inte jättemycket tid inplanerat heller (då det tog en stund att åka bil till platserna) men trots detta så fick vi massor med fina bilder!

Här kommer ett urval av mina favoritbilder från dagen. Tacksam för att just jag fick äran att fota deras bröllop i vackra Skåne! 

bottom of page